Da er det snart klart for årets Kyokushin Open. I år blir stevnet holdt 25.april, så det er bare å begynne å glede seg allerede. Det vil som vanlig bli holdt i Laksevåghallen, og Scandic Bergen City er stevnehotellet. Nytt fra i år av er at fullkontakt utøvere ikke skal bruke hjelm, og at utøvere over 34 år kan søke om dispensasjon for å kunne stille i fullkontakt.

Kyokushin Open 2015

Søknad om dispensasjon og litt info om stevnet finner man her: http://www.kampsport.no/portal/page/portal/main/kampsporter/karate/nyhet?element_id=24308377&displaypage=TRUE

Påmelding gjøres på nettside til www.kampsport.no

Påmeldingsfrist: fredag 15. april 2015 kl. 24.00

I følge NKFs reglement §8 p.8.4 angående påmelding til stevner er det mulig å melde utøvere etter påmeldingsfrist gikk ut. Det tas forbehold om antall ledige plasser ved stevnet.
For sen påmelding etter fristen gir følgende påmeldingsgebyr:
– Innen 2 dager etter ordinær påmeldingsfrist: 2 x påmeldingsgebyr.
– Innen 4 dager etter ordinær påmeldingsfrist: 4 x påmeldingsgebyr.
– Innen 6 dager etter ordinær påmeldingsfrist: 6 x påmeldingsgebyr.
Senere påmeldinger aksepteres ikke. Åpenbare feil på påmeldingsskjema som blir oppdaget før trekning, rettes av administrasjonen.

Klubben skal påse at påmeldingsskjema er riktig utfylt og at utøverne påmeldes i riktig(e) klasse (klasser). Feil/rettinger som er oppstått og en kan henvise til at det er forbundets feil rettes uten gebyr.

Invitasjon
Spesialpriser hos Scandic Bergen City

English information

Invitation
Enrolement
Special price – Scandic Bergen hotel

Sponsorer