I helgen var det som kjent EM i Wroclaw i Polen. Jeanette Johannessen og Kristian Søyland stilte opp som utøvere, Bjørn Eirik Orstad og Marleen Gregusson som coach. Bjørn Eirik og Marleen var dessverre skadet, men kom til god nytte likevel.

Kristian møtte en tøff motstander i kampen sin Anatolii Zhuravel fra Ukraina. Dette er en veldig sterk utøver, som er god både med slag teknikker og spark. Noe Kristian fikk kjenne på kroppen.  Anatolii åpnet hardt og tok litt styringen. Kristian holdt seg tett inntil ham og jobbet med slag. Men fikk noen harde spark mot lår, og ble litt rammet av det. Men han fortsatte å jobbe tett og prøvde å finn noen gode slag. Anatolii var god å blokkere dem, og fikk dessverre lurt inn et jodan spark før minuttet var gått. Han vant kampen på dette. Kristian ble rystet men heldigvis ikke skadet. Om noen vil lese mer om motstanderen, eller se videoer kan de gå inn på Steffen Haukedalen sin blogg: http://www.haukis.com/wp/?p=18645

Jeanette møtte Mashchenko Yevheniya, også fra Ukraina i første kampen sin. Hun startet rolig og tok seg tid til å «kjenne» litt på motstanderen. Men leverte skarpe teknikker og holdt seg inne i kampen. Mashchenko prøvde å holde seg i bevegelse og komme seg rundt Jeanette. Men Jeanette tok styringen og presset henne hele kampen. Første runde ble uavgjort, kanskje på grunn av at Mashchenko leverte flere teknikker selv om de ikke rammet like mye. Andre runden tok Jeanette styringen fra start og hadde god kontroll på Mashchenko som for det meste rygget og tok imot teknikkene. Klar seier til Jeanette!

Neste kamp var mot en litt tøffere motstander, Nowak Sandra fra Polen. Hun hadde mye skarpere teknikker, både slag og spark. Kampen var utrolig jevn, begge leverte harde slag og jobbet hardt gjennom hele runden. Nowak slo noen veldig høye slag og traff Jeanette i halsen. Hun fikk tilsnakk for dette, hun fikk også advarsel for å dra. Runden endte uavgjort. Andre runde var like hard og ingen av dem ville gi seieren til motstanderen. Jeanette gikk en veldig god kamp, kanskje en av de beste hun har levert. Men kampen endte dessverre med seier til Nowak. 2 hjørnedommere stemte på Nowak og to på uavgjort. Mattedommeren gav seieren til Nowak.

Godt jobbet av alle sammen!